Κατασκευή E-Shop

parallax background
 

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας με eshop που εμπιστεύονται οι πελάτες.

Επειδή οι μικρές επιχειρήσεις αξίζουν ένα εξαιρετικό Eshop.

 
 
 
banner oval eshop22banner oval eshop2

Δημιουργούμε όμορφα Eshop που δημιουργούν πελάτες και πωλήσεις.

 

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, η Bo4 digital Marketing διαθέτει στην ομάδα της εξαιρετικούς προγραμματιστές. Είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα αυξήσουν την καμπύλη των κερδών και θα κάνουν ευκολότερη την λειτουργία τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του φυσικού καταστήματος σας.

 

Γνωρίζουμε πως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια σημαντική επένδυση για μια επιχείρηση, και πάνω σε αυτή την επένδυση, στηρίζει τον σχεδιασμό της, τα όνειρα της, ακόμα και την επιβίωση της. Ο κάθε πελάτης ενός eshop έχει μοναδικές ανάγκες και ως εκ τούτου, η εμπειρία του σε αυτό πρέπει να είναι τέλεια. Εξασφαλίζοντας ευτυχισμένους πελάτες αυξάνονται οι αγορές τους στο eshop, με συνέπεια την απόκτηση μέγιστης απόδοσης στην επένδυση της επιχείρησης.

 

Όταν ένας πελάτης επισκέπτεται ένα eshop, είναι πολύ προσεκτικός πριν προσθέσει την πιστωτική κάρτα και κάνει την αγορά του. Ακόμη και ένα μικρό ελάττωμα στην σελίδα του προϊόντος, μπορεί να τον αποθαρρύνει να εμπιστευτεί τα χρήματα του στο eshop σας και να τον οδηγήσει σε έναν ανταγωνιστή σας.


 

Στη Bo4 digital Marketing, προσφέρουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου σε μια επιχείρηση, που περιλαμβάνει:Σχεδιασμός στρατηγικήςΕρευνούμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, με πρότυπα που βασίζονται στις καλύτερες πρακτικές ECommerce, στις ιδιαιτερότητες του κλάδου και στον ανταγωνισμό.


Κατασκευή του EshopΕίμαστε φανατικοί στον προγραμματισμό PHP των CMS Magento και Prestahop, καθώς η δομή τους είναι αποκλειστικά για χρήση σε Eshop, εν αντιθέσει με άλλα CMS όπως το Wordpress.


Σύνδεση με APIΣύνδεση τους eshop σας μέσω API με εξωτερικές υπηρεσίες όπως σύνδεση με τράπεζα για online πληρωμές, σύνδεση με courier για την παρακολούθηση της διαδρομής των αποστολών σας, σύνδεση με marketplace (Skroutz, Best Price, Google κτλ.) έτσι ώστε να εμφανίζονται τα προϊόντα σας και σε άλλα site, σύνδεση με κανάλια Social Media έτσι ώστε αυτοί που ακολουθούν την επιχείρησή σας να ενημερώνονται για τα προϊόντα σας.


Σύνδεση με ERPΣύνδεση φυσικού καταστήματος και Eshop μέσω (ERP), ώστε να ενοποιηθούν λειτουργίες όπως η διαχείριση:
• Πελατών / Προμηθευτών
• Αποθήκης
• Αξιογράφων
• Πωλήσεων και αγορών


Μέτρηση δεδομένωνΣυλλογή δεδομένων KPIs και αξιολόγηση τους, για οποιονδήποτε τομέα έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με σκοπό την βελτίωση του.


Υπηρεσίες S.E.O.Υλοποίηση SEO στρατηγικής με σκοπό την κατάταξη του Eshop σας στις μηχανές αναζήτησης υψηλότερα από εκείνα των ανταγωνιστών.


Διαφημιστική προώθησηΠροώθηση των προϊόντων του Eshop σε στοχευμένο κοινό με μέγιστη απόδοση, μέσα από διαφημίσεις PPC σε Google και Social Media. Επίσης δυνατότητα retargeting και remarketing των πελατών ή επισκεπτών του Eshop.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας για να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούμε.

parallax background

Κλείστε ραντεβού μαζί μας για να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούμε.