Σχετικά με εμάς

parallax background

Στεκόμαστε δίπλα στις μικρές επιχειρήσεις για περισσότερο από δύο δεκαετίες

 
 

20 χρόνια και συνεχίζουμε.

Η Bo4 Digital Marketing, μετεξέλιξη του διαφημιστικού γραφείου Πανόραμα, ιδρύθηκε το 2007 στον Γέρακα Αττικής. Όμως η εμπειρία μας στη διαφήμιση ξεκινάει λίγο πριν, το 2002 όταν η ασχολία μας ήταν αποκλειστικά οι εκτυπώσεις και η γραφιστική.

Στο χώρο του internet ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας από το 2008 με δικά μας project, πολύ προηγμένα για την εποχή. Σήμερα, εξυπηρετούμε με τις υπηρεσίες μας το πελατολόγιο που έχουμε δημιουργήσει και που μας υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης διαχειριζόμαστε και τον επαγγελματικό κατάλογο Αττικής topikos.gr.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε επιλέξει ως συνεργάτες ανθρώπους ικανούς, αλλά κυρίως ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές μας. Για παράδειγμα, το να τηρούμε απαρέγκλιτα κάποιους ηθικούς κανόνες που θεωρούμε απαραίτητους για να λειτουργούμε τίμια την επιχείρηση μας. Κορωνίδα σε αυτούς τους κανόνες, είναι πως όλοι οι πελάτες έχουν την ίδια αξία ανεξάρτητα από την οικονομική τους δυνατότητα.

Η φιλοσοφία μας.

Η Bo4 Digital Marketing ΔΕΝ έχει την λογική των περισσότερων εταιρειών στον χώρο: «Θα σας φτιάξω ότι μου πείτε». Βασική προϋπόθεση πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε έργο, είναι το να βεβαιωθούμε πως γνωρίζεται ποια θα είναι τα οφέλη τις επιχείρησής σας από αυτή την επένδυση.

Το διαδίκτυο εξελίσσεται συνεχώς, οι τεχνολογίες αλλάζουν ραγδαία, οι κανόνες που βάζουν οι μηχανές αναζήτησης γίνονται πιο αυστηροί, ο ανταγωνισμός πολλαπλασιάζεται σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία. Πολλές επιχειρήσεις δεν είναι εξοικειωμένες με αυτή την πραγματικότητα, ενώ την έλλειψη γνώσης ακολουθεί συνήθως η κατασπατάληση χρημάτων χωρίς θετικό αποτέλεσμα, και τέλος η παραίτηση της επιχείρησης από κάθε προσπάθεια.

Είναι βέβαιο, πως η χρήση των Smartphone τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τόσο την καθημερινότητά μας όσο και τις αγοραστικές μας συνήθειες. Η επίσκεψη στην βιτρίνα του καταστήματος έχει αντικατασταθεί με την επίσκεψη στο eshop. Η αναζήτηση του τηλεφώνου ενός τεχνίτη στον κατάλογο του ΟΤΕ έχει αντικατασταθεί με την αναζήτηση στο Google My Business. Η τηλεφωνική επικοινωνία έχει αντικατασταθεί με πλατφόρμες τύπου Messenger και Viber.

Όλα αυτά καθιστούν απαραίτητη, όχι μόνο την ηλεκτρονική παρουσία μια επιχείρησης στο διαδίκτυο, αλλά και την αποδοχή του ότι πλέον η επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί κατά μεγάλο ποσοστό μέσω ίντερνετ. Εύκολες λύσεις τύπου να φιλοξενηθούν τα προϊόντα ή υπηρεσίες σε ένα Marketplace δυστυχώς δεν υπάρχουν. Οι διαδικτυακοί κολοσσοί Google, Facebook κτλ. θεωρούν τις μικρές επιχειρήσεις σημαντικές, τους παρέχουν δυνατότητες προβολής, και πιστεύουν πως αυτές πρέπει απαραίτητα να έχουν την δική τους ιστοσελίδα, το δικό τους Eshop, να έχουν κοινό που τους ακολουθεί στα Social Media.

Το να εμπιστευθείτε μια εταιρία Digital Marketing επειδή σας τα παρουσιάζει όλα τέλεια, ότι θα έρθουν δουλειές, κρύβει πολλούς κινδύνους για την επένδυση σας. Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωση μας στη Bo4 Digital Marketing να δείξουμε την πραγματική εικόνα στον πελάτη, να του εμφυσήσουμε τη λογική του Ecommerce, των Social Media, των διαφημίσεων, να προτείνουμε ιδέες προσαρμοσμένες στις δυνατότητες και την φιλοσοφία της κάθε επιχείρησης. Να ενημερώσουμε από πριν για τις απαιτήσεις του κάθε project, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από τις αναγκαίες ώρες ασχολίας της ίδιας της επιχείρησης. Στη Bo4 Digital Marketing είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη, θεωρούμε την επιτυχία τους και δική μας, και αντίστοιχα μια αποτυχία τους μας πληγώνει. Για τον λόγο αυτό τους συνιστούμε να διατηρούν μια σταθερή επενδυτική φιλοσοφία στο διαδίκτυο χωρίς υπερβολές. Βήμα - βήμα και με πολύ δουλειά μπορούν να αποκομίσουν μακροπρόθεσμα τεράστια οφέλη από την παρουσία της στο διαδίκτυο.Στην Bo4 Digital Marketing, δημιουργούμε ποιοτικά Eshop και επαγγελματικές ιστοσελίδες για μικρές τοπικές επιχειρήσεις. Το κόστος κατασκευής διατηρείται χαμηλό, γιατί δεν προτείνουμε σε αυτές τίποτα περισσότερο από αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Μας αρέσει που οι υπηρεσίες μας είναι προσιτές και ταυτόχρονα ιδανικές για κάθε επιχείρηση. Θέλουμε ένα νέο eshop να προσελκύει πελάτες με σκοπό να αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης. Θεωρούμε πως οι μικρές επιχειρήσεις δεν βρίσκονται σε μειονεκτική θέση στον ψηφιακό κόσμο σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Bo4 Digital Marketing επιτρέπουν σε μια μικρή επιχείρηση να ανταγωνίζεται ισάξια τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, τον τύπο της εταιρείας σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλες τις πτυχές της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενώς eshop μέχρι το web hosting, τη συντήρηση του site, το S.E.O. και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Από το στήσιμο και την διαχείριση των λογαριασμών σας στα Social Media, μέχρι και την δημιουργία διαφημίσεων σε Google, Facebook, Instagram και YouTube.